Cikkek archívuma

Hasznos telefonszámok, elérhetőségek

2014.11.01 00:00
A vízügyi igazgatási és a vízügyi, valamint a vízvédelmi hatósági feladatokat ellátó szervek kijelöléséről szóló 223/2014. (IX. 4.) kormányrendeletben foglaltak szerint a vízügyi hatósági feladatokat 2014. szeptember 10-től a katasztrófavédelem látja el.  Az Országos Vízügyi Főigazgatóság...

Kiskorú Önkénteseink

2013.09.08 15:59
Lamos Andrea /Taktaharkány/

Önkéntes Tagsági Lista

2013.09.08 15:53
Bán Róbertné /Tiszalúc/ Barócsi Oszkárné /Bekecs/ Bortnyák Vera /Miskolc/ Csáki Fruzsina /Miskolc/ Dobos Richárd /Miskolc/ Dobrosi Tamás /Taktaharkány/ Géczi Csabáné Helga /Szerencs/ Lamos Gergő /Taktaharkány/ Martinidesz Antal /Budapest/ Oláh Ákos /Tiszalúc/ Oláh Róbert /Tiszalúc/ Puklus József...

Karbantartási Munkák

2013.08.01 12:49
Hírek, és információ : Hamarosan itt a web oldalon, a hírdető táblán-valamint e.mailen, és levélben!

Sajnálattal tudatjuk, hogy

2013.08.01 12:46
A II. Bárányszegi Halászléfőző Verseny a 2013-as évben elmarad! Talán majd Jövőre! Üdvözlettel a Vezetőség!

2013. július 13-szombat

2013.07.15 13:53
Az időjárás szeszélyei most elkerültek minket. Egy igazán kellemes Napot töltöttünk együtt! Kissé  ,,savanyú volt ez a cukorka", mert a Bárányszegi Napon-kevés volt a Bárányszegi-de így is-100 fő felett számoltuk a létszámot. Néha esőre állt, de a csepergéstől nem jutott tovább, így a...

Időpont:2013. július 13!

2013.06.04 09:59
Az időjárás bizonytalansága miatt a rendezvényünk eltolódott ! Új időpont: 2013. július 13-szombat 10.30 -Piac -utca A rendezvény programjai változatlanok, maximum kibővítjük olyan programokkal, amire már nem jutott időnk a korábbi időpontnál! Programok-Hamarosan itt!

A ,,közösségi élet" Menüpont alatt!

2013.04.30 12:25

Szegedi haltepertő sült hagymával recept

2013.03.03 10:05
hozzávalók 4 főre 1 kg ponty filé 25 dkg liszt 10 dkg zsemlemorzsa só bors 4 ek magyar édes-nemes pirospaprika 1 ek hal fűszerkeverék 3 közepes fej vöröshagyma 2 dl majonéz 2 ek olívaolaj 2 gerezd fokhagyma oregano elkészítés A tepertőhöz teljesen szálkamentes-,...

Fokhagymás-paprikás egészben sült ponty

2013.03.03 09:46
hozzávalók 4 főre 2-3 kg-os ponty 2 ek fűszerpaprika 1-1,5 fej (10-12 gerezd) fokhagyma 2 dl étolaj 75 ml víz só elkészítés A pontyot megtisztítjuk, zsigereljük, fejét és farkát eltávolítjuk, az egyik oldalát a gerincig 1-2...
Tételek: 1 - 10 ból 43
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>