Gluténmentes Barnácskák azaz Brownie
 
           
              2012.09.11 12:39    
              									
              
	 
	 
	
		
		      
                        
                			
              
              
                      
            
          
        
	Nagyon egyszerű és Fincsi!
	4 ek darált dió vagy mogyoró, vagy 2 ek darált mák és 2 ek gluténmentes liszt
	1-2 ek cukrozatlan kakaópor
	1-3 ek cukor
	fél kk sütőpor (amennyiben csak darált dió van a tésztában, ez elhagyható)
	1 egész tojás
	4 ek tej
	2 ek napraforgó olaj
		elkészítés:
	
		Minden hozzávalót egy tálba öntünk, és egyneművé kavarjuk a tésztát.
	
		Kiolajozott, minimum 3 dl-s jénai tálba vagy 4 kisebb csészébe tesszük a tésztát.
	
		Mikrohullámú sütőben 900 Watton 3 percig sül.