Diókéregben, tepsiben sült Hal
 
           
              2012.09.11 10:02    
              									
              
	 
	 
	 
		
		      
                        
                			
              
              
                      
            
          
        Ez nagyon egyszerűen és gyorsan elkészíthető étel. Ajánlom mindenkinek, de legfőképpen a hal és a dió kedvelőinek, no meg persze azoknak akik szívesen megkóstolják a nem hétköznapi dolgokat is.
	Hozzávalók
	4 személyre ()
	bármilyen halfilé
	apróra vágott dió ( a mennyiség mind attól függ mennyi halat készítetek )
	tojás
	liszt ( esetemben kukorica liszt )
	fél citrom leve
	kevés só
	Előkészítés
	A halszeletekre facsarjuk a fél citrom levét, majd ízlés szerint sózzuk, kicsit félre tesszük, hogy a sót beigya, ne csak a hal külső része legyen sós.
	Majd a rántott dolgoknál megszokott szisztéma szerint először forgassuk be a halat lisztbe, majd a tojásba végül pedig a dióba.
	A diót érdemes viszonylag apróra vágni és a forgatáskor kicsit rányomkodni a szeletekre, mert valamennyi úgy is le fog peregni róla.
	Sütőpapírral kibélelt tepsibe tesszük és előmelegített sütőben 15-20 pecig sütjük.
	 Jó étvágyat hozzá!                                         
	Rita